Ansatte

Daglig leder / Overarkitekt / sivilarkitekt MNAL

Torbjørn Scheie

«Mennesket er alle tings målestokk»

Etter over 15 års virke i kommuner i distriktet med plan- og byggesaksbehandling og kommuneplanarbeid, grunnla Torbjørn Scheie Kvartal 19 arkitektkontor i 1997. Den gang med samme målsetting som nå; å skape gode rom for liv og virke med utgangspunkt i menneskenes mange forskjelligartede behov. Torbjørn har lang erfaring i arbeide med detaljplaner og byggesaker. Følger oppgavene gjennom alle faser fra konseptutvikling via dokumentasjon for å få nødvendige godkjennelser til utarbeidelse av produksjonsgrunnlag og design.

Seniorarkitekt / Sivilarkitekt MNAL / BREEAM–NOR – AP

Aleksandra Polit Nordbø

«Arkitektur er min største interesse, hobby, og heldigvis er det også jobben min» 

Nøkkelord: Harmoni

Som arkitekt søker jeg alltid etter harmoni mellom det kunstneriske, estetiske og ingeniørtekniske. Jeg valgte tidlig arkitektfaget fordi det gir en fantastisk mulighet til å kombinere kreativitet og formgivning med rasjonell og praktisk tenking. Jeg blir fascinert av prosessen fra øyeblikket man tegner den første streken på papir, til man kan åpne døren til et ferdig realisert bygg. Dette er drivkraften min.

Siden 2006 har Aleksandra jobbet med mange spennende prosjekter . Med erfaring fra UK, Spania og Polen kommer hun med ferske og kreative ideer. Hun liker å tenke «out of the box», å redefinere konsepter og finne enkle og uventet løsninger.

Seniorarkitekt / Sivilarkitekt MNAL

Olga Georgakopoulou

For Olga er arkitektur en spennende balanse mellom regler og ønsker. Det å imøtekomme kunde og offisielle retningslinjer gir motivasjon. 

Olga er opprinnelig fra Hellas, og gjorde sitt studieløp i Thessaloniki, Athen og Trondheim. Hun syns tanken på at man som arkitekt skaper nye boliger og byrom for fremtidens brukere er drivkraft i seg selv, sammen med fornøyde kunder. 

Sivilarkitekt MNAL

Jeppe W. Kamfjord

Kamfjord er utdannet ved Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo, med flere års arbeidserfaring innen konseptutvikling og prosjektering. Han er opprinnelig fra Sandefjord.