Ansatte

Daglig leder / Senior sivilarkitekt MNAL

Torbjørn Scheie

“Mennesket er alle tings målestokk”

Etter over 15 års virke i kommuner i distriktet med plan- og byggesaksbehandling og kommuneplanarbeid, grunnla Torbjørn Scheie Kvartal 19 arkitektkontor i 1997. Den gang med samme målsetting som nå; å skape gode rom for liv og virke med utgangspunkt i menneskenes mange forskjelligartede behov. Torbjørn har lang erfaring i arbeide med detaljplaner og byggesaker. Følger oppgavene gjennom alle faser fra konseptutvikling via dokumentasjon for å få nødvendige godkjennelser til utarbeidelse av produksjonsgrunnlag og design.

Sivilarkitekt MNAL

Aleksandra Polit Nordbø

“Arkitektur er min største interesse, hobby, og heldigvis er det også jobben min” 

Nøkkelord: Harmoni

Som arkitekt søker jeg alltid etter harmoni mellom det kunstneriske, estetiske og ingeniørtekniske. Jeg valgte tidlig arkitektfaget fordi det gir en fantastisk mulighet til å kombinere kreativitet og formgivning med rasjonell og praktisk tenking. Jeg blir fascinert av prosessen fra øyeblikket man tegner den første streken på papir, til man kan åpne døren til et ferdig realisert bygg. Dette er drivkraften min.

Siden 2006 har Aleksandra jobbet med mange spennende prosjekter . Med erfaring fra UK, Spania og Polen kommer hun med ferske og kreative ideer. Hun liker å leke med skjemaer, å redefinere konsepter og finne enkle og uventet løsninger.

Sivilarkitekt MNAL

Adriana Guarenas Mena

«Å vise en balanse mellom respekt for tradisjon, nye ideer og beliggenhet er viktig i arkitekturen»

Som arkitekt vokst opp i byggebransjen er Adriana et kreativt og nytenkende, friskt pust til kontoret i Sandefjord. Med erfaring fra Venezuela er tyngden hun kommer med spennende. Hun fikk tidlig interesse for arkitektur, og gjennom fokus på sensitiv bruk av farge, tekstur og form viser hun sitt engasjement for ethvert kundeprosjekt. 

I 2016 begynte hun som arkitekt i Norge, og har før det jobbet som arkitekt på ulike prosjekter innenfor bolig, næring og interiørdesign.

Sivilarkitekt MNAL

Olga Georgakopoulou

For Olga er arkitektur en spennende balanse mellom regler og ønsker. Det å imøtekomme kunde og offisielle retningslinjer gir motivasjon. 

Olga er opprinnelig fra Hellas, og gjorde sitt studieløp i Thessaloniki, Athen og Trondheim. Hun syns tanken på at man som arkitekt skaper nye boliger og byrom for fremtidens brukere er drivkraft i seg selv, sammen med fornøyde kunder. 

Master i arkitektur

Helene Hov

“Fokuset er alltid å få menneskene til å trives i arkitekturen, samt se områdets potensiale og egenart”

I juni 2018 tok Helene med seg en mastergrad i arkitektur fra Arkitektskolen i Aarhus til arkitektkontoret i Sandefjord. Etter tilsammen ett år som praktikant hos Kvartal 19 er hun nå tilbake for fullt. Helene er en sosial og imøtekommende person som er glad i å løse små og store utfordringer i samarbeid med kunden. 

SAMARBEIDSPARTNER

Interiørarkitekt MNIL
INNAFOR arkitektur & design AS

Trine Hoem

Med over 20 års erfaring i bransjen, har Trine tilegnet seg mye kunnskap innen planlegging og prosjektering av både private boliger og hytter, samt næringsbygg.
Hun er opptatt av å skape gode rom, være seg ute eller inne, på arbeidsplassen eller privat for sine kunder.
Med mennesket i sentrum, og samspill mellom funksjon og estetikk, jobber Trine med å skape gode arealeffektive løsninger for sine kunder.