Ansatte

Daglig leder / Overarkitekt / sivilarkitekt MNAL

Torbjørn Scheie

«Mennesket er alle tings målestokk»

Etter over 15 års virke i kommuner i distriktet med plan- og byggesaksbehandling og kommuneplanarbeid, grunnla Torbjørn Scheie Kvartal 19 arkitektkontor i 1997. Den gang med samme målsetting som nå; å skape gode rom for liv og virke med utgangspunkt i menneskenes mange forskjelligartede behov. Torbjørn har lang erfaring i arbeide med detaljplaner og byggesaker. Følger oppgavene gjennom alle faser fra konseptutvikling via dokumentasjon for å få nødvendige godkjennelser til utarbeidelse av produksjonsgrunnlag og design.

Seniorarkitekt / Sivilarkitekt MNAL

Olga Georgakopoulou

For Olga er arkitektur en spennende balanse mellom regler og ønsker. Det å imøtekomme kunde og offisielle retningslinjer gir motivasjon. 

Olga er opprinnelig fra Hellas, og gjorde sitt studieløp i Thessaloniki, Athen og Trondheim. Hun syns tanken på at man som arkitekt skaper nye boliger og byrom for fremtidens brukere er drivkraft i seg selv, sammen med fornøyde kunder. 

Sivilarkitekt MNAL

Jeppe W. Kamfjord

Kamfjord er utdannet ved Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo, med flere års arbeidserfaring innen konseptutvikling og prosjektering. Han er opprinnelig fra Sandefjord.